Bizi takip edin!

GENEL

Kaymakam Atasoy, şehit aileleri ve gazileri iftar sofrasında ağırladı

İnebolu Kaymakamı A. Atakan Atasoy ve eşi Özge Atasoy, şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar yemeği verdi. 

Kastamonu / Genel

İnebolu Öğretmenevi’nde düzenlenen iftar yemeğine, Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay ve eşi Dilek Özay ile kurum amirleri de katıldı.
İlçe Müftüsü Abdullah Bora’nın Kur’an-ı Kerim okuduğu programda şehitler için dua edildi. Hamidiye Camii imam hatibi Haki Yılmaz da ney dinletisi sunarak ilahiler seslendirdi. Programın sonunda konuşan Kaymakam Atasoy, şehit aileleri ve gazilere devletin tüm birimlerinin kapılarının her zaman açık olduğunu ifade ederek, 16 Mayıs 1924 tarihinde İnebolu Kayıkçılar Loncası’na teslim edilen İstiklal Madalyası’nın yıl dönümü olması nedeniyle iftar programını aynı tarihte düzenlediklerini kaydetti.

Yorumlar

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 

 

Facebook Yorumları

ÇEVRE

Kastamonu’da evi yanan aileye Türk Kızılayı’ndan yardım

Türk Kızılayı Kastamonu Şubesi, Araç ilçesinde evi yanan aileye yardımda bulundu.

Türk Kızılayı Kastamonu Şubesi, Araç ilçesine bağlı Tavşanlı köyünde evi yanan aileye yaşam malzemesi yardımı yaptı. Yardım hakkında konuşan Türk Kızılayı Kastamonu Şube Başkanı Akif Güzel, “Türk Kızılay Kastamonu Şubesi olarak Araç ilçesi Boyalı Tavşanlı köyünde evi yanan Ahmet Tıkır ve ailesine gıda malzemesi, iki adet açılır yatak, mutfak eşyası, battaniye, gazlı ocak ve yasam malzemesi yardımında bulunduk. Aileye geçmiş olsun diyoruz. Sizlerin yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam edeceğiz. Türk Kızılayı sizlerle el ele” dedi.

 

 

Okumaya Devam Edin

GENEL

Taşköprü Belediyesi 5 bin kişilik toplu iftar verdi

Taşköprü Belediyesi, Kastamonulu iş adamı Cengiz Aygün’ün de katkılarıyla düzenlediği “Birlik ve Beraberlik” iftar programına 5 bin kişi katıldı. İftarda konuşan MHP Kastamonu İl Başkanı Yüksel Aydın, Kastamonululardan 23 Haziran’da yapılacak seçimlerde Cumhur İttifakına destek vermelerini istedi. 

Kastamonu / Genel

Taşköprü Kapalı Pazar Yeri’nde düzenlenen ve ilçe halkının yoğun katılımıyla gerçekleşen “Birlik ve Beraberlik” iftar programı, Kur’an-ı Kerim tilaveti okunarak, ilahiler söylendi. Akşam ezanın okunmasıyla birlikte 5 bin kişi iftarını açtı.

İftarın ardından konuşan Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Galip Vidinlioğlu, “İftar programında önce Taşköprü’ye geldim. Belediye Binasına girerken duygu dolu anlar yaşandım. Bir Taşköprü Belediyecisinin oğlu olarak. Hemen akabinde Şaban emmi geldi evladım Allah razı olsun sayenizde 10 yaş gençleştim. Lisede talebeydiniz benim oğlum Ahmet ile bir avuç delikanlıydınız Rabbim bu günleri gösterdi ya şükürler olsun. Bizim hareketimiz dualı bir hareket bugünleri gösteren Rabbime şükürler olsun, Allah birlik ve beraberliğimizi hiç bozmasın” dedi.

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal ise, “Ben aileniz olmaya geldim ve ailenizim. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Siz nasıl bir oğlunuzu seviyorsanız beni de bir oğlunu olarak görün. Bizlere bu güzel geceyi düzenlememizde katkısı bulunan Kastamonulu iş adamımız Sn. Cengiz Aygün’e teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.
MHP Kastamonu İl Başkanı Yüksel Aydın da, “Bu güzel akşamı düzenleyen herkesin emeğine sağlık” dedi.

Okumaya Devam Edin

GENEL

Tosya’da Şehri Ramazan etkinliklerine yoğun ilgi

Tosya Belediyesi, düzenlediği şehri Ramazan etkinliklerine vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. 

Kastamonu / Genel

Tosya Belediyesi tarafından düzenlenen Şehri Ramazan etkinlikleri tüm hızıyla sürüyor. İlki Mehmet Erkaragülle Spor Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikler Belediye Düğün Salonunda yüzlerce vatandaşın katılımıyla devam etti. Bu hafta sonu sonuncusu düzenlenecek olan Şehri Ramazan etkinlikleri yine birbirinden özel programlarla teravih namazının ardından çocuklar ve aileleriyle buluşacak.

Hazırlanan programlar ile unutulmaz bir Ramazan geçiren çocuklar, Karagöz-Hacivat, Meddah, orta oyunu, ibiş ve konserler gibi birbirinden özel etkinlikleri izleyebilecek.
Şehri Ramazan etkinliklerinden oldukça memnun olduğunu dile getiren Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, “Özellikle çocukların mutluluklarına şahit olmak tüm yorgunluğumuzu alıyor. Geride bıraktığımız programlardaki yoğunluk ve canlılık görülmeye değerdi. Bu haftasonu etkinliklerimizi nihayete erdireceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde bizlerle birlikte bu organizasyona katılan hemşerilerimize ve emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Okumaya Devam Edin

Öne Çıkanlar