Bizi takip edin!

SPOR

TFF 2. Lig Play-Off Çeyrek Final: Kastamonuspor 1966: 1 – Sarıyer: 1

Kastamonu / Spor

TFF 2. Lig Play-Off Çeyrek Final rövanş karşılaşmasında Kastamonuspor 1966, sahasında Sarıyer’i konuk etti. Karşılaşma, 11. dakikada Artun Akçakın’ın ayağından bulduğu golle 1-0 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle tamamlandı. Uzatmaya giden karşılaşmada Sarıyer, 107. dakikada Bertul Kocabaş’ın kafasıyla 1-1 beraberliği yakaladı. Karşılaşmada başka gol olmayınca plaf-off yarı final maçına Sarıyer yükseldi.

13 Mayıs’ta oynanan karşılaşmayı Sarıyer, Kastamonuspor 1966 karşısında 1-0 kazanmıştı.

Yorumlar

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 

 

Facebook Yorumları

Okumaya Devam Edin

SPOR

Kastamonuspor’un TFF’ye ödemesi gereken ücret karşılandı

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Kastamonuspor 1966’nın Türkiye Futbol Federasyonu’na ödemesi gereken ücret, İstanbul’da faaliyet gösteren Kastamonulu iş adamları tarafından karşılandı. 

Kastamonu / Spor

İstanbul’da faaliyet gösteren Kastamonulu iş adamları Cengiz Aygün ve Murat Demir’in girişimleri sonrası Kastamonuspor 1966’nın Türkiye Futbol Federasyonuna ödemesi gereken ücret için kampanya düzenlendi. Gün Medya’nın da sahibi Cengiz Aygün ve Güven Kepçe’nin Yönetim Kurulu Başkanı Murat Demir’in de desteklediği kampanyaya İstanbul’da faaliyet gösteren çok sayıda Kastamonulu iş adamları da destek verdi.
Kastamonuspor 1966’nın önümüzdeki günlerde Türkiye Futbol Federasyonuna ödemesi gereken ücret, düzenlenen bu kampanya sayesinde karşılandı.

Kampanyayla ilgili bilgi veren iş adamı Murat Demir, kampanyanın halen devam ettiğini ve her zaman Kastamonuspor’u destekleyeceklerini belirterek, “Kastamonu 1966 Spor Kulübümüz için İstanbul’da başlattığımız maddi destek kampanyası ile acil ödenmesi gereken miktar temin edilmiştir. Az çok emeği geçen her bir iş adamımıza teşekkür ediyoruz. Kampanyamız halen devam ediyor. Kastamonuspor bizim, şehrimizin simgesi ve markasıdır. İnşallah bizlerde her zaman elimizden geldiğince imkanlar dahilinde şehrimizin markası olan Kastamonuspor’u destekleyeceğiz” dedi.
Demir, Kastamonuspor’un play-off’ta mücadele etme hakkını haftalar öncesinde garantilediğini fakat halen matematiksel olarak şampiyonluk mücadelesi de verdiğini hatırlatarak, “Kastamonuspor için maddi destek kampanyamız devam ediyor. İnşallah takımımız, play-off mücadelesi verirken oluşturulan bu kaynak büyük destek olacak inancındayız. İnşallah play-off’larda da iyi sonuçlar alarak TFF 1. Lige çıkacağız. Bizim buna inancımız tamdır” diye konuştu.

Okumaya Devam Edin

SPOR

Tosya Pirinç Kupası Bursaspor’un

Kastamonu Tosya ilçesinde bu yıl ikincisi düzenlenen U11 Tosya Pirinç Kupası sona erdi. 

Kastamonu / Spor

Tosya Kaymakamlığı ve Tosya Belediyesi himayelerinde Tosya İdman Yurdu Spor Kulübü tarafından U11 Tosya Pirinç Kupası futbol turnuvası düzenlendi.  Bu yıl ikincisi düzenlenen turnuvaya 5’i süper lig takımı Fenerbahçe, Göztepe, Bursaspor, Kasımpaşa, kulüpleri ile Altınordu, Kastamonu Yıldızları SK, Kastamonuspor1966, Çaycuma Gençlerbirliği, Boyabat Çeltikspor, Sakarya Futbol Kulübü U11 takımları ile Tosya İdman Yurdu Spor Kulübü olmak üzere toplam 12 takım katıldı.

Cumartesi günü sabah başlayan maçlar iki gün boyunca devam etti. Turnanın final karşılaşması Fenerbahçe ile Bursaspor arasında oynandı. Akşam saatlerinde yağmur altında oynanan karşılaşma 0-0 berabere biterken uzatmalarda da beraberlik bozulmadı.
Penaltılarda Bursaspor Fenerbahçeyi 3-2 mağlup ederek Tosya Pirinç Kupasının sahibi oldu.
U11 Tosya Pirinç Kupası turnuvasının şampiyonu olan Bursaspor’a kupasını Kaymakam Deniz Pişkin verdi. İkinci olan Fenerbahçe ise ikincilik kupasını Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil’den aldı.
Turnuvaya katılan tüm takımlara madalya ve plaket veridi.

Kupa töreninde konuşan Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, tüm takımlara katılımlarından dolayı teşekkür ederek pirinç kupasının ilçemizde uzun yıllar devam etmesi ve geleneksel hale gelmesini dilediklerini söyledi.
Kaymakam Deniz Pişkin, turnuvaya katılan takımlara teşekkür ederek çocukların heyecanlı oyun çıkardıklarını ve seyirci tarafından da ilgiyle takip edildiğini söyledi. Kaymakam Deniz Pişkin turnuvanın uzun yıllar devam etmesini dilediklerini belirterek geleneksel hale gelmesi ve uluslar arası turnuva olması temennilerinde bulunduklarını söyledi. Kupa töreni turnuvaya katılan takımlara Tosya Pilavı ikramıyla sona erdi.

Okumaya Devam Edin

SPOR

Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası: Kastamonu Belediyespor: 27 – Ardeşen Gençlik: 25

Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Kastamonu Belediyespor, sahasında konuk ettiği Ardeşen Gençlik’i 27-25 yendi. Rize’de oynanan ilk maçı da Kastamonu Belediyespor, 29-28 kazanmıştı. Kastamonu Beleiyespor, aldığı bu galibiyetle finalde Muratpaşa Belediyespor’un rakibi oldu.

Kastamonu / Spor

Salon: Atatürk Spor Salonu
Hakemler: İsmail Doğan, M. Küntay Taşkın
Kastamonu Belediyespor: Anca Michella Rombescu, Olga Laluk 2, Yasemin Güler 3, Aslı İskit, 6, Elif Sıla Aydın 3, Ljubica Nenezıc, Serpil İskenderoğlu 5, Betül Yılmaz 3, Yulia Snopova 2, Ceren Coşkun 3, Lence Ukova
Teknik Direktör: Hakan Günal
Ardeşen Gençlik: Perihan Topaloğlu Alar 8, Melek Yazıcı, Neslihan Akganca 6, Deshica Gjorgısevska 2, Honora Batandi, Duygu Sakallı 2, Katia Kunelashvili, Selin Pune, Halime Beykurt, Esra Ertap, Gamze Akdan 3, Olha Yashchuk 4
Teknik Direktör: Şevki Demiroğlu
İlk yarı: 12-12
İki dakika cezası alanlar: Yasemin Güler, Elif Sıla Aydın, Yulia Snopova, Ceren Coşkun, Lence Ukova (Kastamonu Belediyespor), Esra Ertap, Gamze Akdan (Ardeşen Gençlik)
Sarı Kartlar: Elif Sıla Aydın, Serpil İskenderoğlu (Kastamonu Belediyespor), Neslihan Akganca, Deshica Gjorgısevska, Duygu Sakallı (Ardeşen Gençlik)

Okumaya Devam Edin

Öne Çıkanlar